+ RESERVEER
+ TAKE AWAY
TAKE AWAY
 
3-gangen menu

Bisque van grijze garnalen
***
Gebraden eendenborst,wintergroentjesstovernij, gabakken aardappeltjes
***
Diplomat/mandarijn/crumble

 

 

bereidingswijze eend 14 minuten in voorverwarmde oven van 200°c zonder deksel.voor het serveren +/- 5 minuutjes laten rusten met het dekseltje op het schaaltje. Voor het serveren de groentjes op het bord schikken, eend trancheren in dunne plakjes , en erbij schikken.peperroom langzaam opwarmen in een pannetjes 

Smakelijk 

 

op alle glazen verpakking word er 1€/st statiegeld aangerekend dit word uiteraard terugbetaald bij het inleveren van deze goederen 

 

30.00 eu
Om te starten
Bisque van grijze garnalen (per liter) 10.00 eu
Soep van de dag (per liter)pompoen 5.00 eu
Rundscarpaccio 9.00 eu
Onze garnaalkroketjes (2st)nog te frituren 9.00 eu
kaaskroketjes(2st)nog te frituren 4.50 eu
Comfort food
stoofpotje van varkenswangentjes , wintergroentjes 15.00 eu
stoofpotje van zonnevis,scampi 12.00 eu
Rijkelijk gevuld vispannetje 15.00 eu
Scampi curryroom 15.00 eu
Vide van hoevekip 10.00 eu
gelakte eendenborst,wintergroen,peperroomgebakken aardappelen 17.00 eu
Bijgerechten
Hand gerolde aardappelkroketjes 9.00 eu
Gebakken aardappeltjes (500gr) 13.40 eu
aardappel gratin(500 gr) 7.00 eu
stovernij van wintergroenten met brydelham (500gr) 7.00 eu
Dessert
Vanille roomijs eigen bereiding (2liter) 18.00 eu
Diplomat/mandarijn/crumble 5.00 eu
Chocolade taartje 3.50 eu
chocolade saus 3dl weckpot 5.50 eu
advocaat 3dl weckpot 9.50 eu
gezouten caramel 3dl weckpot 6.00 eu
Wij zullen uitzonderlijk gesloten zijn van 3 november 2020 tot en met 5 november 2020.
Datum afhaling
Richtuur afhaling (tussen 17u00 en 20u00) :
 
RESTAURANT BECHERELLE  l  PATERSSTRAAT 13 - 2300 TURNHOUT  l  014 412 507