RESTAURANT

VOORGERECHTEN
Voorgerechten  €13
———————————-

huisgemaakte kaaskroketjes “corsendonk kaas “
huisgemaakte garnaalkroketjes uit de noordzee +3
brie uit de oven tijm- honing , groene salade
rundscarpaccio -notensla-parmezaan
scampi lookboter
handgerolde loempia,curryroom
groene salade met schelvislever
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebakken foie gras millefeuille van appel- calvados +3
mosseltjes uit de schelp, beurre blanc van geroosterde paprika
 
WACHTBORDJES !!!!! 9€
•••••••••••••••••••••••
Haloumi frietjes , lookdip
gegrilde kippenvleugeltjes
huisbereidde kop met mosterd
ibericoham+4
bruchetta van tomaat




HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten  24€
tournedos peperroom /champignonroom
steak tartaar "op het moment zelf handgesneden" tomaat rucola
salade rundscarpaccio
Kals ongelet bordelaise
varkenswangen bereid als stoofvlees
vide de klassieker

kalfszwezerik, spinazie mousseline+6
eendeborst  wintergarnituur ,jus +2
visvangst van de dag +2
zalm gegrild ,tartaaR
Scampi diabllique
Zeetong “meuniere op de graat gebakken +11

salade brie honing - tijm

BEARNAISE 4€ /WITLOOFSALADE 3€





!!!!!!!!!!!!!! Menu formule !!!!!!!!!!!!!!

Maandag tot en met zondag lunch voorgerecht -hoofdgerecht  19€ verkrijgbaar tot 114u 

Maandag , donderdag en vrijdag menu    VG-HG volgens marktaanbod 26 €

dagelijks keuze a la Carte  3- gangen     37€


DESSERTEN






Desserts

chocolade taartje uit de oven met roomijs
roomijs met warme chocoladesaus " callebaut"
cafe glace
sabayon marsala +2
bretoens appelgebak ,roomijs

Coupe kolonel “ citroensorbet- wodka +2


» Ontbijt
» Lunch

 
RESTAURANT BECHERELLE  l  PATERSSTRAAT 13 - 2300 TURNHOUT  l  014 412 507