RESTAURANT

VOORGERECHTEN
Voorgerechten  €13
———————————-

huisgemaakte kaaskroketjes “corsendonk kaas “
Zalm mousse, gerookte paling uit eigen rookoven +3€
terrine van ganzenlever  +4€


onze garnaalkroketjes van grijze noordzee garnalen +3
groene salade met schelvislever

brie uiT de oven tijm-honing , groene salade
scampi lookboter
rundscarpaccio parmazaan , notensla


handgerolde loempia , curryroom
Tomatenroomsoep met balletjes



 
WACHTBORDJES !!!!! 9€
•••••••••••••••••••
Mergpijp   / iberico ham +4€.  / pizzabrood







HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten  24€
tournedos peperroom /champignonroom
steak tartaar "op het moment zelf handgesneden" tomaat rucola
stoofvlees black agnus beef , sla mix
salade rundscarpaccio

kalfs ongelet , sjalot , jus 
vide de klassieker, zoals het hoort.             

Rode gebraden eendenborst, kalfsjus +2€          



asperges, gerookte zalm , mousseline +3€


visvangst van de dag +2
gerookte forel uit eigen rookoven 
blanquette van scampi -asperges

Zeetong meuniere +11€

salade brie honing - tijm

BEARNAISE 4€ /WITLOOFSALADE 3€/ASPERGES 6€/sla mix 2€





!!!!!!!!!!!!!! Menu formule !!!!!!!!!!!!!!

Maandag tot en met zondag lunch voorgerecht -hoofdgerecht  19€ verkrijgbaar tot 114u 

Maandag , donderdag en vrijdag menu    VG-HG volgens marktaanbod 26 €

dagelijks keuze a la Carte  3- gangen     37€


DESSERTEN






Desserts 9€

chocolade taartje ,roomijs
dame blanche  
Appel crumble ,roomijs
sabayon marsala +3€

dessert van de dag


Tartelette van Aardbeien

» Ontbijt
» Lunch

 
RESTAURANT BECHERELLE  l  PATERSSTRAAT 13 - 2300 TURNHOUT  l  014 412 507