RESTAURANT

VOORGERECHTEN
Voorgerechten 13€
tomatenroomsoep
huisgemaakte kaaskroketjes “corsendonk kaas “
huisgemaakte garnaalkroketjes uit de noordzee +3
duo van kaas en garnaalkroketjes
rundscarpaccio -notensla-parmezaan
scampi peterselieboter
Toast mergpijp +3
Loempia kip zachte curry





HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten  24€
vide van hoevekip zoals het hoort , koekje van bladerdeeg
steak tartaar "op het moment zelf handgesneden" tomaat rucola
steak Holstein au poivre/archiuc
Kalfslever gebakken uiringen 
varkenswangentjes "Duroc de batalle, bereid als stoofvlees

Vispannetje uit de oven , aardappelpuree
zeetong "Meuniere"+ 11€
gegrilde zalm -seizoensgroentjes - tartaarsausje


Salades 19€
salade met gebakken tijgerscampi,balsamico di modena
salade gefruite pladijsreepjes , tartaar
rundscarpaccio parmezaan, notensla
brie uit de oven , gegratineerd Tijn honing 




Menu formule

Maandag tot en met zondag lunch voorgerecht -hoofdgerecht  19€ verkrijgbaar tot 114u 

Maandag , donderdag en vrijdag menu    VG-HG-koffie 24 €

Maandag , donderdag , vrijdag  menu a la carte  VG-HG-Dessert 37 €


DESSERTEN






Desserts

chocolade taartje uit de oven met roomijs
roomijs met warme chocoladesaus " callebaut"
roomijs advocaat "eigen recept"
roomijs vanille bourbon
Diplomat
klassieke franse appeltaart " tarte tatin" roomijs
Frozen yoghurt

» Ontbijt
» Lunch

 
RESTAURANT BECHERELLE  l  PATERSSTRAAT 13 - 2300 TURNHOUT  l  014 412 507