RESTAURANT

VOORGERECHTEN
Voorgerechten  €13
———————————-

huisgemaakte kaaskroketjes “corsendonk kaas “
tartaar van asperges ,grijze noordzeegarnalen +3€
veloute van asperges

rijkelijke vissoep 
onze garnaalkroketjes van grijze noordzee garnalen +3
groene salade met schelvislever

brie uiT de oven tijm-honing , groene salade
scampi lookboter
rundscarpaccio parmazaan , notensla
rundscarpaccio met ganzenlever krullen +4

handgerolde loempia , curryroom
Tomatenroomsoep met balletjes



 
WACHTBORDJES !!!!! 9€
•••••••••••••••••••
Mergpijp   / iberico ham +4€.  / pizzabrood
gefruite visreepjes tartaar
gemarineerde ansjovis






HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten  24€
tournedos peperroom /champignonroom
steak tartaar "op het moment zelf handgesneden" tomaat rucola
sukade black agnus beef , sla mix
salade rundscarpaccio

kalfs ongelet , sjalot , jus 
vide de klassieker, zoals het hoort.             

Parelhoen , gebraiseerd witloof , mosterdjus                    
lamsfilet Texel , lentegroentjes , lamsjus +5€


asperges, gerookte zalm , mousseline +3€


visvangst van de dag +2
zalm gegrild ,tartaar
Scampi zachte curryroom , appeltjes

Zeetong meuniere +11€

salade brie honing - tijm

BEARNAISE 4€ /WITLOOFSALADE 3€/ASPERGES 6€/sla mix 2€





!!!!!!!!!!!!!! Menu formule !!!!!!!!!!!!!!

Maandag tot en met zondag lunch voorgerecht -hoofdgerecht  19€ verkrijgbaar tot 114u 

Maandag , donderdag en vrijdag menu    VG-HG volgens marktaanbod 26 €

dagelijks keuze a la Carte  3- gangen     37€


DESSERTEN






Desserts

chocolade taartje  roomijs /Bretoens appelgebak roomijs
dame blanche  / gemarineerde aardbeien +2€

sabayon marsala +3€

dessert van de dag



» Ontbijt
» Lunch

 
RESTAURANT BECHERELLE  l  PATERSSTRAAT 13 - 2300 TURNHOUT  l  014 412 507