RESTAURANT
VOORGERECHTENVoorgerechten €13
———————————-
huisgemaakte kaaskroketjes “corsendonk kaas “
huisgemaakte garnaalkroketjes uit de noordzee +3
brie uit de oven tijm- honing , groene salade
rundscarpaccio -notensla-parmezaan
scampi lookboter
handgerolde loempia,curryroom
groene salade met schelvislever
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebakken foie gras millefeuille van appel- calvados +3
mosseltjes uit de schelp, beurre blanc van geroosterde paprika
WACHTBORDJES !!!!! 9€
•••••••••••••••••••••••
Haloumi frietjes , lookdip
gegrilde kippenvleugeltjes
huisbereidde kop met mosterd
ibericoham+4
bruchetta van tomaat
HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten 24€
tournedos peperroom /champignonroom
steak tartaar "op het moment zelf handgesneden" tomaat rucola
salade rundscarpaccio
Kals ongelet bordelaise
varkenswangen bereid als stoofvlees
vide de klassieker
kalfszwezerik, spinazie mousseline+6
eendeborst wintergarnituur ,jus +2
visvangst van de dag +2
zalm gegrild ,tartaaR
Scampi diabllique
Zeetong “meuniere op de graat gebakken +11
salade brie honing - tijm
BEARNAISE 4€ /WITLOOFSALADE 3€
!!!!!!!!!!!!!! Menu formule !!!!!!!!!!!!!!
Maandag tot en met zondag lunch voorgerecht -hoofdgerecht 19€ verkrijgbaar tot 114u
Maandag , donderdag en vrijdag menu VG-HG volgens marktaanbod 26 €
dagelijks keuze a la Carte 3- gangen 37€
DESSERTEN
Desserts
chocolade taartje uit de oven met roomijs
roomijs met warme chocoladesaus " callebaut"
cafe glace
sabayon marsala +2
bretoens appelgebak ,roomijs
Coupe kolonel “ citroensorbet- wodka +2